Sunday, 18 November 2012

Hai ! Selamat Bercuti !

                                                           ASSALAMUALAIKUM !
                                                    - Jawab-jawab ! Tak jawab dosa ! -

Hai ! Apa khabar semua ? Rieha juz nak ucapkan Happy Holiday untuk semua ! Cuti-2 ni korang gi mana ? Dalam ke luar negara ? hehe . Rieha skunk ni tk tahu lagi nk gi mana . Boleh bagi cadangan ? Tapi , Rieha dengar cite .. lepas kawin sedara Rieha , kiteorg ( Keluarga and sedara-mara ) nak pegi Pulau Besar .. Bestkan ? Sebab Pulau Besar dekat ngan kg Rieha . Kg Rieha at Muar, Johor . Ada tk yg duk sana ? Kalau ade contact lah yea .. haha . Leh kite jumpa . Tapi kalau nk shopping , belanja na ? haha . Korang pon tahu , Rieha baru ja 10 tahun - 2012 -  . bukannya ada banyak duit . Hehe . Boleh ? K arh . Malaih nak tulis banyak . Bukan ada yg nak baca sampai abis pon kan ? Bai ! Kiss sket ! Tangkap tau ! :*


Dah Baca ? Komen boleh ? Thanks ! :*

No comments:

Hai ! Dah baca entry di atas ? Komen boleh ? Thanks ! :)