Sunday, 9 December 2012

~ Cerita 0hh Cerita ~ * DIBATALKAN*

                                                                 Assalamualaikum !! ^_^
                                                            Peaceee Yoww Sikitt Boleeh ?

Haii korang ! Today tajuk entry Rieha ialah " ~ Cerita 0hh Cerita ~ .. Sebab apa  ? Haa . Ni lah nak bagitahu ni .. Today Rieha terajin sikit nak buat cerita .. But , macam biasa lah . Rieha perlukan pelakon dan watak-2 dalam cerita tersebut .. Masih ada jawatan kosong lagi kalau korang nak join .. Nak ke ? Tengok dulu detail-2 cerita ni --- 

    1.  Tajuk Cerita - Impian Ke Universiti !
    2.  Bilangan Episod - 10 episod sahaja
    3.  Bilangan Pelakon Utama Baik - 3 ( Nadia serta keluarga , Farah serta keluarga , Fifa serta keluarga )
    4.  Bilangan Pelakon Utama Jahat - 3 ( Balqis , Aqila , Puteri )
    5.  Bilangan Pelakon Tambahan -   Rakan2 Pelakon Utama ( 10 orang )
    6.  1 hari , 1 episod ...

0k . Itu je detailnye . Sekarang ni tak ade lagi pelakon utama dan tambahan .. Kepada sesiapa yang berminat nak menyertai cerita ni .. Korang boleh tengok syarat dan borang dibawah --

   TERMA DAN SYARAT >

1. Terbuka kepada lelaki dan perempuan ( Pondan dan pengkid tak boleh ! haha )
2. Warga Malaysia , Sarawak dan Sabah sahaja dibenarkan . 
3. Wajib Follow blog Rieha . ( Bagi yang ade blog shj dan akan dicek ) 
4. Wajib Tekan semua iklan di blog Rieha . ( Akan dicek )
5. Sunat komen di entry ini bagi yang ade blog sahaja .
6. Like Fanpage Rieha . ( Di atas header dan akan dicek )
7. Join Group Aifa's Craft ( Akan dicek )
8. Wajib ada Facebook dan Blog ! 

  BORANG PENYERTAAN >

Nama penuh :
Nak watak ape :
Berasal dari ( negara dan negeri ) :
Ada blog ? :
Dah tekan semua iklan ? :
Dah ikut syarat ? :

Isi borang di atas .. Kene jujur dah ikut syarat .. Kalau saya tak tahu , Allah akan tahu :) Sape nak ? Cepat !

                                                                                                                      Ikhlas Dari :
                                                                                                                     Nur Farihah Bt Mohd Sabri
                                                                                            - OWNER BLOG -


Dah Baca ? Komen boleh ? Thanks ! :*

3 comments:

  1. Nama penuh :Nur Azira
    Nak watak ape :Mimi
    Berasal dari ( negara dan negeri ) :Selangor
    Ada blog ? :ade
    Dah tekan semua iklan ? :dah
    Dah ikut syarat ? :dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Zira Luv 2ne1 - 0k awk diterima . Tapi tolong bagi watak utama baik atau utama jahat atau pelakon tambahan .. Pelakon tambahan sahaja boleh letak nama sendiri :)

      Delete
    2. Tapi , awak boleh tak klik iklan lagi ? Coz , saya dah cek .. tak ade respon pada acc saya . S0 , tunggu habis load baru close :)

      Delete