Saturday, 29 December 2012

Really-Really Benci !

                                                                Assalamualaikum :'(
                                                          * Today No Peacee Yoww *

        Haii :( K, selalunya Rieha update semua nya gembira . But , why today you so sad ,Rieha ? Yeah , I still don't know why I must sad . Hurm . 0k , sebenarnya Rieha nak kongsikan kat korang 2 perkara je . Perkara tu normal je . Maybe , ramai lagi yang rasa macam Rieha sekarang ni . 0k !

 1. Sekolah dah nak dekat ! Rieha rasa macam baru semalam Cikgu bagi cuti 1 bulan setengah . Hamppeh ! Rupa-2 nya . Lagi 3 hari dah nak sekolah . K , so sad ! :'( Really-2 . Beg tak beli lagi . But , nevermind . Beg je , yang lain dah ready nak dikemaskini . * Cewahh * Korang ? Sad or Happy ? Maybe ramai yang happy . Sebenarnya , susah nak explain dekat korang . Rieha ade jugak rasa Happy coz sekolah dah nak dekat and sebab semuanya dah baru ! Tapi , macam biase lah . Bangun kene awal . Keje sekolah , huh ! Banyak! Tak larat -.- But , don't worried ! I will try my best! Year 6 , 2014 . I akan hadapi UPSR . Yess ! I will try my best !! " AKU TAKKAN HAMPAKAN PARENTS AKU ! "

                                              Nak tahu yang ke-2 ? 0k . Bawah !

2 . K , yang kedua pulok . Rieha ade bukak satu kedai 0nline . Rieha hanya jual felt craft je :) Nak beli ? Pegi Group ni :) Belilah ape yang patut di beli , haha . 0k . masalah tentang group ni . Pelanggan ramai . Tapi kebanyakan nye tak jadi . 0k . Masalah-2 . Kesal betul Rieha . Hurm . nk buad caner kan ? k , Rieha hilang mood nak update panjang . Baii :)

          Facebook - Klik Jangan Tak Klik ! :)
Dah Baca ? Komen boleh ? Thanks ! :*

No comments:

Hai ! Dah baca entry di atas ? Komen boleh ? Thanks ! :)