Tuesday, 4 December 2012

Yeyy ! Nak Bercutii !

Haii you'll ! Assalamualaikum ! Now , Rieha rase nak kongsikan je tempat mana yang Rieha akan pergi untuk cuti sekolah ni :) Excited Rieha tau ! hehe . Rieha nak pegi Pulau Besarrrrr !!! Wahh ! Besttnye kan ? Dahlah pegi dengan family n sedara-mara .... Yang paling bestnya , Rieha curi-2 dengar yang my mom says nak buat contest untuk kekanak macam Rieha ! Kirenya mcm nak buat Family day lahkan . Dah alang-2 pegi dengan satu keluarga kembangan ni kan ? haha . Rieha malas nak taip panjang coz korang baca ke sampai habis ? Orang yang betul-2 nak kawan dgn Rieha je yang sanggup baca sampai habis :) , kan ? S0 , Rieha dah kongsi tempat yang Rieha nak b'cuti , sekarang .. korang pulak kongsi kat Rieha boleh  ? Komen yea ! :) Baii . Kiss Sikit :*
Dah Baca ? Komen boleh ? Thanks ! :*

No comments:

Hai ! Dah baca entry di atas ? Komen boleh ? Thanks ! :)