Tuesday, 18 December 2012

I Love K-pop !

                                                        Assalamualaikum Readers ! :)

    Haii korang ! Night ! Malam-malam ni , Rieha rase boring pulok and terasa nak update setelah sekian lama tak update . * Ceh Wahh , haha * . Now , Rieha nak cerita pasal K-pop ! and I love K-pop ! Why ? 0k , Now , Rieha nak kongsikan caner Rieha boleh terminat dengan K-pop ni .

      Firstly , korang mesti tau yang dah tercipta satu lagu menarik !! Iaitu OPPA GANGNAM STYLE ! Seriously , memang love sangat lagu tuh . Dengan melodi , tarian lagu tuh .. Perrh ! Kelass kau PSY ! hahaha . But , maybe ramai yang dengki coz lagu ni lah yang famous sekarang ni . Diaorang fitnah kate tarian dia ada tanda salib lah , terjemahan lirik dia lah mengutuk Nabi Muhammad S.A.W lahh . Macam-macamlah diaorang fitnah . Stopp ! cube korang fikir , tajuk dia Oppa Gangnam Style , Oppa tuh ialah abang dalam bahasa Korea , Gangnam tuh ialah nama satu tempat di Korea . Style tuh cara . Jadi , maksud nya Cara Abang Gangnam kan ? So , ape kene mengena dengan Nabi Muhammad S.A.W ? Diaorang , kalau nak fintah pon jangan lah libatkan Nabi , Ye dak ? Dosa !

        Second , bile tengok penyanyi-penyanyi dia , pelakon dia , memang cute and hensem ! Cun ! Terutama T.O.P and Jong Kook ! huh , pengsan bile tengok dieorang ! :*

       K,lah . Rieha tak nak update panjang-panjang . So , sampai disini sajalah :) Baii :*
Dah Baca ? Komen boleh ? Thanks ! :*

No comments:

Hai ! Dah baca entry di atas ? Komen boleh ? Thanks ! :)